ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 

 

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ                              Βελεστίνο, 28-04-2021

 

ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

«Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο φροντίζουν να στηρίζουν όσες οικογένειες χρειάζονται αυτές τις γιορτινές μέρες» αναφέρει η συντονίστρια του προγράμματος Αντωνία Χασιώτη και συνεχίζει «Άλλωστε αυτές ημέρες είναι μέρες χαράς και μοιράσματος, αγάπης και φροντίδας. Παράλληλα οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου κατευθύνουν τους δημότες ανάλογα με τα στοιχεία που προσκομίζουν σε προγράμματα ενίσχυσης που υπάρχουν ή σε βοήθεια από τις ίδιες δομές του Δήμου.»

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ως εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων πραγματοποίησε την Παρασκευή 16/04/2021  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ έγινε στα προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου.

Ωφελούμενοι ήταν 149 οικογένειες, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Επίσης έγινε διανομή τροφίμων σε 40 οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς δόθηκαν κ πασχαλινά εδέσματα σε 150 οικογένειες που είναι ωφελούμενες των προγραμμάτων των κοινωνικών δομών.

Τέλος όσοι δικαιούχοι του Κ.Ε.Α. έχουν υποβάλλει τις αιτήσεις μόνοι τους και δεν έχουν προεπιλέξει την επιλογή διανομής τροφίμων, μπορούν να τηλεφωνούν στο Κέντρο Κοινότητας, προκειμένου να γίνει τροποποίηση στην ήδη υπάρχουσα εγκεκριμένη αίτηση και να συμμετέχουν στην επόμενη διανομή. Επιπλέον, συνεχίζονται οι αιτήσεις για την ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794.

Ευχαριστούμε πάντα όσους είναι δίπλα μας και στηρίζουν με προϊόντα πρώτης ανάγκης την νέα δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Μπορείτε να συνεχίσετε την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπως επίσης να συμμετέχετε στην δράση (τρέχω – φωτογραφίζω – συμμετέχω) προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

 

Για να μάθετε περισσότερα για την Δράση μας, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/rigasferaiosgr/posts/3850869471634049

 

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα σε όλους και ελπίζουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να αναστήσει μέσα μας κάθε καλό και ας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες!! Καλή Ανάσταση!!