« ΝΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟ »

« ΝΕΑ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ  ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟ »

« ΝΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟ »

 

Παραδόθηκε στο ΒΕΝΕΤΟ πριν λιγο καιρό η νέα οργανωμένη παιδική χαρά που πληρεί ολες τιςσύγχρονες προδιαγραφές ασφαλούς λειτουργίας και θα αποτελεί χώρο αναψυχής, διασκέδασης, απασχόλησης, κοινωνικοποίησης των μικρών δημοτών μας αλλά και χώρο ξεκούρασης των κηδεμόνων τους.
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου με συνέπεια και υπευθυνότητα προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος και ατυχήματος με την παράδοση των παιδικών χαρών έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες για την ύπαρξη πιστοποιητικού προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, έχει συντάξει τα απαιτούμενα σχέδια για την ακριβή τοποθέτηση των παιχνιδιών και οργάνων, τι διαστάσεις τους, τις αποστάσεις που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ τους, τον διατιθέμενο ελεύθερο χώρο γύρω από κάθε παιχνίδι, προκειμένου να αποφεύγεται η διασταυρούμενη πορεία των παιδιών.
Σχετικά με την απόκτηση πιστοποιητικού ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ο Δήμος έχει έρθει σε επαφή με διαπιστευμένους Φορείς ελέγχου-πιστοποίησης παιχνιδιών και οργάνων, ώστε κάθε παιδική χαρά να έχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό ελέγχου για τη λειτουργία της.
Παράλληλα, έχει, ήδη, προβλεφθεί από τις Υπηρεσίες του Δήμου η τακτική συντήρηση των παιδικών χαρών που επιβάλλεται να πραγματοποιείται μετά την παράδοση τους προς χρήση..