ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου Βελεστίνου, οι οποίοι στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων «Εγώ και η Κοινωνία» εντάχθηκε η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα, καθώς και η επίσκεψη – ενημέρωση των μαθητών για τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου.
Μαθητές και καθηγητές με αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, απέδειξαν ότι ακόμα και αυτή την περίοδο που όλοι βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν λείπει.
Τα τρόφιμα παρέδωσε αντιπροσωπεία μαθητών του σχολείου. Οι μαθητές συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό, κα Βιβή Νικολού ξεναγήθηκαν στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου και ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα Χασιώτη Αντωνία για τη λειτουργία και το έργο που επιτελείται στη Δομή, η οποία ευχαρίστησε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προσφορά και τόνισε ότι τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.