ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ 10-01-2024 ΕΩΣ 31-03-2025

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ                                                  Βελεστίνο,   1001-2024

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ 10-01-2024 ΕΩΣ 31-03-2025

 

Α. Ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος, χωρίς αμοιβή,  ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, κο Παπατόλιας Απόστολος του Γεωργίου, ο οποίος  :

  • Μεριμνά :
  • Για την εποπτεία και συντονισμό Εθελοντικών Δράσεων, σε συνεργασία με κατοίκους

και φορείς.

  • Για τον καθορισμό των χώρων και των όρων λειτουργίας των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων (λαϊκές αγορές και εμποροπανηγύρεις).
  • Για την καθαριότητα, ευπρέπεια των χώρων των κοιμητηρίων, σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους.

 

Β. Ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος, χωρίς αμοιβή, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, κο Βουραζέρης Νικόλαος του  Γεωργίου,  ο οποίος  :

  • Σχεδιάζει, εισηγείται και μεριμνά για την εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την προώθηση της συνεργασίας του Δήμου με τα αθλητικά σωματεία.
  • Μεριμνά για την προώθηση και εφαρμογή προγραμμάτων ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού και τη διοργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

 

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας ευχήθηκε στους εντεταλμένους συμβούλους που ορίστηκαν, καλή δύναμη στα καθήκοντα τους και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους στο έργο που θα επιτελέσουν προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Από την πλευρά τους οι ορισθέντες εντεταλμένοι σύμβουλοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό τους και δεσμεύτηκαν πως θα εκπληρώσουν με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τα καθήκοντά τους, ενισχύοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής.